غذا هاي تند هندي

۹۴ بازديد

خورش دال عدس هندي

معرفي:خورش دال عدس يكي از انواع خورشت هاي خوشمزه و لذيذ است كه بسيار آسان تهيه مي شود و به دليل مقادير بالاي پروتئين كه دارد براي گياهخواران، افراد وگن و كودكان بسيار مفيد مي باشد.دال عدس غذايي ساده و سريع است.  تور هند نوروز 99

خورش دال عدس هندي

مواد لازم:

آب :                                                                  5 ليوان

عدس قرمز :                                                       يك پيمانه

نمك :                                                               يك قاشق مرباخوري

زردچوبه :                                                          يك قاشق چايخوري

زنجبيل تازه :                                                      يك قاشق مرباخوري

تخم گشنيز :                                                     يك قاشق مرباخوري

فلفل سبز تند :                                                  يك تا دو عدد

پياز خرد شده :                                                  يك عدد

رب گوجه فرنگي :                                              يك قاشق مرباخوري

روغن :                                                            دو قاشق غذاخوري

آرد ذرت :                                                         يك قاشق غذاخوري

طرز تهيه:براي درست كردن دال عدس هندي ابتدا عدس را به خوبي بشوييد و به همراه پنج ليوان آب؛ عدس را در قابلمه بريزيد و قابلمه را روي حرارت گاز با شعله زياد قرار دهيد تا آب به دماي جوش برسد بعد از اينكه آب به دماي جوش رسيد نمك و زردچوبه را به همراه زنجبيل تازه رنده شده و فلفل خرد شده در قابلمه بريزيد و سپس حرارت گاز را كم كنيد و به مدت ۸ دقيقه اجازه دهيد تا عدس ها پخته شوند سپس زير قابلمه را خاموش كنيد و درب قابلمه را بگذاريد تا به مدت ۱۰ دقيقه عدس ها استراحت كنند.در مرحله بعدي طرز تهيه دال عدس هندي درون تابه اي كوچك مقداري روغن بريزيد و تخم گشنيز و آرد ذرت را در روغن بريزيد و پياز نگيني خرد شده را درون تابه بريزيد و مخلوط اين مواد را تفت دهيد تا پياز ها طلايي و نرم شوند سپس رب گوجه فرنگي را به مخلوط پياز اضافه كنيد و رب را كمي تفت دهيد تا خوشرنگ شود در اين مرحله از روش پخت دال عدس مخلوط پياز را درون قابلمه دال عدس بريزيد و دوباره به مدت ۲۰ دقيقه گاز را روشن كنيد تا مواد به خورد هم بروند و دال عدس جا بيفتد توجه داشته باشيد كه اين خوراك را بايد به صورت داغ سرو كنيد.


كوفته پالاك هندي

معرفي:كوفته پالاك غذاي سنتي شمال هند است كه بسيار راحت و آسان ميباشد و در بين مردم هند و مسافران تور هند طرفدار زيادي دارد. تور هند بهمن 98

كوفته پالاك هندي

مواد لازم براي كوفته:

اسفناج خردشده                                                 2 پيمانه 

آرد نخود                                                            4 قاشق غذاخوري 

پنير رنده شده                                                     نصف پيمانه 

فلفل چيلي خردشده                                           1 عدد 

دانه زيره                                                           يك چهارم قاشق غذاخوري 

پودر هل                                                           به مقدار دلخواه

آرد ذرت                                                           2 قاشق غذاخوري 

نمك                                                               به مقدار كافي

مواد لازم براي آب كوفته:

دانه زيره                                                        نصف قاشق چايخوري  

پياز متوسط خردشده                                        يك عدد  

سير خردشده                                                 2 حبه  

زنجبيل                                                          نصف قاشق چايخوري 

بادام هندي                                                    5-6 عدد 

گوجه خردشده                                               2 عدد يا سه چهارم پيمانه 

پودر زيره-گشنيز                                             يك و نيم قاشق چايخوري 

پودر فلفل قرمز                                              يك قاشق چايخوري 

غذاخوري روغن                                              2 قاشق  

آب                                                              يك و نيم پيمانه يا به مقدار لازم 

نمك                                                           به مقدار كافي

كوفته پالاك هندي

طرز تهيه:

براي تهيه كوفته ابتدا يك قاشق چايخوري روغن را در يك ماهيتابه بريزيد و روي حرارت متوسط قرار دهيد. 4 قاشق غذاخوري آرد نخود را به آن اضافه كنيد و روي شعله كم تفت دهيد تا بوي خامي آن گرفته شود و به رنگ طلايي درآيد. سپس آرد را در يك كاسه بريزيد و اجازه دهيد در دماي اتاق سرد شود.سپس برگ‌هاي اسفناج را از ساقه جدا كرده و خوب بشوييد. درون صافي بريزيد تا آب اضافي آن خارج شود و بعد خرد كنيد يك قاشق چايخوري روغن را در همان ماهيتابه روي حرارت متوسط حرارت دهيد و دو پيمانه اسفناج خرد شده را به آن اضافه كنيد.در اين مرحله اسفناج‌ها را بپزيد تا آب آن كاملا بخار شود.سپس اسفناج هاي پخته شده را در همان كاسه آرد نخود بريزيد و به همراه مقداري نمك لازم هم بزنيد تا مخلوط شوند . حالا اسفناج براي كوفته آماده است .حالا نوبت اضافه كردن پنير رنده شده، يك عدد فلفل خرد شده، يك چهارم قاشق چايخوري دانه زيره و پودر هل و نمك رسيده است . اين مواد را در يك كاسه ريخته و هم بزنيد تا با هم مخلوط شوند . حالا مخلوط پنير هم براي كوفته آماده است.اكنون هر دو مخلوط را به شش قسمت مساوي تقسيم كنيد و با هركدام يك توپ ريز درست كنيد.سپس يك گلوله مخلوط اسفناج را برداريد و با دست پهن كنيد. يك گلوله مخلوط پنيرريز كه درست كرده ايد را در وسط  مخلوط اسفناج قرار دهيد.گلوله پنيري را كاملا با مخلوط اسفناج پهن شده بپوشانيد؛ و همين كار را درباره همه گلوله‌ها تكرار كنيد 2 قاشق غذاخوري آرد ذرت را در يك بشقاب بريزيد. كوفته‌ها را در آرد بغلتانيد. سپس درون ماهيتابه مقدار كمي روغن زيتون در آن ريخته و روي حرارت قرار دهيد تا داغ شود . كوفته ها را درون روغن ريخته وقتي به رنگ قهوه اي درآمد چند قطره روغن زيتون بريزيد و كوفته ها را برگردانيد تا طرف ديگر كوفته ها به رنگ قهوه اي طلايي درآيد.بعد از سرخ شدن كوفته‌ها را در يك بشقاب قرار دهيد. تور هند دي 98

طرز تهيه آب كوفته:

يك قاشق غذاخوري روغن را در يك ماهيتابه روي شعله متوسط حرارت دهيد. دانه‌هاي زيره را به آن اضافه كنيد، وقتي قهوه‌اي طلايي شدند پياز خرد شده را اضافه كنيد و تفت دهيد تا رنگشان روشن شود. بادام هندي ها، زنجبيل، سير خرد شده را هم اضافه كرده و يك دقيقه تفت دهيد.گوجه ها را سرخ كرده و به همراه مقداري نمك به كوفته ها اضافه كنيد. اجاق را خاموش كنيد و اجازه دهيد مخلوط چند دقيقه سرد شود.حالا مخلوط را آسياب كنيد تا به شكل يك خمير نرم درآيد. يك قاشق غذاخوري روغن را به همان تابه اضافه كنيد و روي حرارت متوسط قرار دهيد. خمير آماده شده، پودر زيره-گشنيز و پودر فلفل قرمز را به آن اضافه كنيد.مخلوط را خوب تركيب كنيد و سرخ كنيد تا روغن بيندازد.يك و نيم پيمانه آب به مخلوط اضافه كنيد. مي‌توانيد اين مقدار را هرچقدر كه دوست داريد كم و زياد كنيد تا آب غليظ يا رقيق تري داشته باشيد. حالا در ظرف را گذاشته و آن را بپزيد تا زماني كه به غلظت دلخواهتان برسد.نمك آب كوفته را بچشيد و اگر لازم است به آن اضافه كنيد.كوفته‌ها را نصفه يا كامل داخل آب بيندازيد، 2 دقيقه پخته و شعله را خاموش كنيد. كوفته اسفناج شما آماده است.


پالاك پنير هندي

معرفي:پالك پنير نوعي خوراك هندي است كه از تركيب اسفناج و پنير كاتيج تهيه مي شود.مكعب هاي پنير را با اسفناج و ادويه هاي هندي تركيب مي كنند و خوراكي خوش عطر و بو، خوشمزه و مقوي به اسم پالك پنير به وجود مي آيد. تور هند اسفند 98

پالاك پنير هندي

مواد لازم:

اسفناج :                                                         1 كيلو پاك شده
پياز نگيني خرد شده :                                        1 عدد
كره :                                                              1 قاشق سوپخوري
سير له شده :                                                 1 قاشق چايخوري
زنجبيل له شده :                                              1 قاشق چايخوري
پودر فلفل قرمز :                                               4/ 1 قاشق چايخوري
تخم زيره :                                                      2/ 1 قاشق چايخوري
ادويه مخلوط :                                                 2 /1 قاشق چايخوري
ماست :                                                        1 فنجان
فلفل سبز ريز خرد شده :                                  1 عدد
فلفل سياه :                                                  2/ 1 قاشق چايخوري
پنير بي نمك يا پنير خامه ايي :                         100 گرم خرد شده
نمك                                                            به مقدار لازم
خامه :                                                         2 /1 فنجان

طرز تهيه:

ابتدا اسفناج را پاك كنيد و بشوييد، سپس داخل قابلمه اي بريزيد و درب ظرف را بگذاريد تا با بخار اسفناج ها پخته و نرم شوند. پس از مدتي اسفناج ها شروع به آب انداختن مي كنند، بگذاريد آبش به خوردش برود سپس آن را پوره كرده و كنار بگذاريد.كره را در تابه ريخته و تخم زيره را اضافه كنيد و يك دقيقه زمان دهيد تا تخم زيره بتركد و عطرش آزاد شود.سپس سيرو زنجبيل له شده و پياز را اضافه كنيد و تفت دهيد تا كمي طلايي شود سپس اسفناج را به همراه ماست و فلفل سبز به مدت 2 تا 3 دقيقه تفت دهيد. نمك وفلفل سياه را هم اضافه كنيد. سپس از روي حرارت برداريد و مابقي ادويه ها را اضافه كنيد و كاملا هم بزنيد. پس از اين مرحله خامه را اضافه كنيد و كاملا مخلوط كرده و در آخر پنير را اضافه كنيد.خوراك را براي سرو كردن به ظرف مناسبي منتقل كنيد، مي توانيد روي خوراك پالاك پنير را با خامه و پنير تزيين كنيد. مي توانيد پالاك پنير را با برنج يا نان هندي ميل كنيد. معمولا اين غذا را با برنج مي خورند

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.